Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P-2012

Följ

P-2012

Följ oss för uppdateringar
Följ

Match

BBK. röd

Borstahusens IP, Engelska skolan
16 april 2022
11:30

IK Wormo Vit

Referat

Referat: BBK. röd - IK Wormo Vit

Strålande väder denna aprillördag och de blåa samlades ute på forna Ulkavallen numera Borstahusens IP :).
Linda dagen till ära iklädd nackkrage pga bråkigt diskbråck i nacken.

Man kan säga att hela matchen var publikvänlig - spännande och böljande och de blåa och de röda gav järnet från första minuten. BBK började bäst i spelet - fler anfall, men men men.....Lucas, från sin backplats på egen planhalva smäller till med vänstran, bollen lyfter i motvinden och går preciiiiis över BBK:s målvakt. En liten stund senare kommer Fawaz genom - och sätter nästa boll,. Men BBK ger sig givetvis inte utan kommer tillbaka i anfall efter anfall och trots strålande målvaktsspel från Yosef går BBK förbi med ett mål. Yosef - förresten gör en makalös frisparksräddning!! Förutom målen hade BBK 7 anfall till - Wormo 1.

Andra perioden. Linda möblerar om laget lite och påminner om att anfalla och Wormo blir mer offensiva. Detta tar de röda fasta på och gör ytterligare ett mål - men Wormo växlar upp och får in ett. Jämn period - förutom målen så fick Wormo en klar ökning i anfall 9 mot BBK:s 5.

Sista perioden ångar de blåa på och får till slut in det sista målet som gör den jämna matchen jämn : ). Utöver mål, 7 anfall till de blå - 5 till de röda. Jisses vad spännande och en verkligen trevlig match! De blå och de röda tackade sedan gemensamt publiken! Ett trevligt derby som hade allt!!

Andra möten i serien

lör 17 sep 2022, 11:30 BBK. röd - IK Wormo Vit